Tre retters menuer

Signaturmenu

Kold, dampet fiskefilet med rejer, krebsehaler og grøn asparges, dressing, flûtes og smør.
Rosastegt kalveculotte med svampesauce, timiankartofler, grønsager og salat.
Vort populære kagebord

Pris fra 20 kuverter kr. 189,00
Pris fra 10 kuverter kr. 209,00

80-menu

Tunmousse på salat med rejer og dilddressing, flûtes og smør.
Letsaltet skinke med sprød svær, flødekartofler, grønsager og salat.
Hjemmelavet is med fyld af nødder, nougat, marcipan og chokolade. Serveres med frugtsauce.

Pris fra 20 kuverter kr. 169,00
Pris fra 10 kuverter kr. 189,00

Bedstemor-menu

To tarteletter med høns i asparges
Svinekam med sprød svær, skysauce, brunede og hvide kartofler, svesker, hjemmelavet rødkål og ½ æble med ribsgele
Citronfromage pyntet med flødeskum

Pris fra 20 kuverter kr. 169,00
Pris fra 10 kuverter kr. 189,00

Forretter

Priserne er gældende fra 10 kuverter
Forretterne kan bestilles sammen med hovedretter eller til en stegebuffet.

Kold dampet laks med rejer og syltede urter, dressing, flûtes og smør.  Kr. 60,00
Spicy kyllingsalat med mango og forårsløg, flûtes og smør.    Kr. 55,00
Fisketallerken med forskellige fisk og skaldyr, dressing, flûtes og smør Kr. 65,00
Røget dyrekølle med flødestuvet spinat, flûtes og smør    Kr. 60,00

Hovedretter

Priserne er gældende fra 20 kuverter.
Fra 10 kuverter er der et tillæg på kr. 20,00 pr. kuvert

Kalvefilet med svampesauce, kartoffeltærte grønsager og salat Kr. 150,00
Oksemørbrad med estragonsauce, timiankartofler, grønsager og tomatsalat med ristede pinjekerner  Kr. 185,00
Kalvesteg stegt som vildt med flødesauce, brunede og hvide kartofler, ½ æble med ribsgele, bønnesauté, waldorfsalat
og tyttebærsyltetøj.       
Kr. 120,00
Svinekam stegt som vildt med flødesauce, brunede og hvide kartofler,½ æble med ribsgele, bønnesauté, waldorfsalat
og tyttebærsyltetøj                                                               
 Kr. 110,00
Rosastegt kalveculotte med svampesauce, timiankartofler, grønsager og salatKr. 120,00

Desserter

Priserne er gældende fra 10 kuverter
Desserterne kan bestilles sammen med hovedretter eller til en stegebuffet

Panna cotta med hvid chokolade, hindbær og crumble  Kr. 45,00
Brownie med creme fraiche og hindbærpuré   Kr. 45,00
Hjemmelavet dajm-is med jordbærpuré     Kr. 45,00
Gateau Marcel med passionsfrugtcreme og frugt Kr. 45,00