OBS: Vi har fået nyt telfonnummer tlf. 20 58 83 83

Sådan startede det hele

Anne-Mad tog sin opstart i 1990 ud fra devisen om at levere klassisk, veltilberedt mad til nærområdet i og omkring Frederikshavn. Hen over årene har Anne-Mads gode ry betydet, at vi i dag leverer til hele Nordjylland og har en fast og stadigt voksende kundeskare.

Hvem er vi

Anne-Mad indehaves af ægteparret Anne og Bjarne Christensen, og vi er begge faglærte kokke – Anne er tilmed også uddannet tjener. Tillige råder Anne-Mad over en håndfuld medarbejdere, der hjælper os med den daglige drift.

Virksomheden er fysisk beliggende i Søndergade 31 i Frederikshavn, hvor vi har haft til huse siden 1991. Gennem årene har domicilet gennemgået en større forvandling: I 1997 blev hele facaden renoveret med et så godt resultat, at det blev bemærket og bifaldet af Frederikshavn Byfond - og i 2000 stod en ny tilbygning med et stort, moderne køkken færdigt. De fysiske rammer lever op til alle forholdsregler og gør, at vi er i stand til at betjene flere større arrangementer samtidigt.

Vi satser på kvalitet og tilfredse kunder

Hos Anne-Mad tror vi på, at en vellykket fest i høj grad afhænger af maden. Vi leverer lækker kvalitetsmad ud af huset til alle former for private fester, firmareceptioner, halfester og andre sammenkomster, hvor der er brug for veltilberedt, velsmagende mad til attraktive priser.

Hos Anne-Mad kan du altid finde inspiration til din næste fest – og skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.