I 1990 blev Anne-Mad etableret af Anne Christensen. Her startede Anne stille op med hjemmekogeri, som senere udviklede sig til mere og mere.
Køkkenet blev opgraderet til storproduktionskøkken i Søndergade 31, 9900 Frederikshavn, og Annes mand Bjarne slog sig til og arbejdede ligeledes på projekt Anne-Mad.
I 2020 ville Anne-Mad have haft 30 års jubilæum. Dog skete der globale ændringer i arbejdsmarkedet dette år p.g.a. Corona/Covid 19, og Anne og Bjarne måtte melde ud, at de ikke skulle køre Anne-Mad videre, også henset til Annes helbred.
Det er her, at Anne-Mad kort tid efter nedlukningen får nyt liv. En ung kvinde, nemlig Caroline Fynbo Jørgensen, lejer sig ind i køkkenet i Søndergade med mod på at køre Anne-Mad videre med traditionelle og nytænkende menuer.
Carolines baggrund indenfor mad er bl.a. baseret på uddannelsen som ernæringsassistent, flere deltagelser i DM i Skills for ernæringsassistentelever samt uddannelsen som Procesteknolog med speciale i Fødevareteknologi.
Caroline GLÆDER SIG til sit nye lange eventyr med Anne-Mad.