Middagsbuffet A

Kold fiskeanretning med dampet fisk, dressing, rejer og krebsehaler
Røget dyrekølle med flødestuvet spinat
Lun butterdejsskinkestang
Lun rosastegt kalveculotte
Små stegte timiankartofler
Svampesauce.
Blandet salat og marineret broccolisalat
Vort populære kagebord

Flûtes og smør

Pris fra 20 kuverter kr. 215,00
Pris fra 10 kuverter kr. 235,00

Middagsbuffet B

Forret:
Dampet rødtunge, anrettet på salat med dilddressing, rejer og grøn asparges (portionsanrettes)
Laks og urter indbagt i butterdej
Flûtes og smør

Steg:
Lun rosastegt kalveculotte
Lun lammekølle, stegt med hvidløg og persille
Fransk kartoffelgratin
Tomatsalat med ristede pinjekerner og frisk basilikum
Blandet salat
Fetaost, oliven og soltørrede tomater

Dessert:
Chokolade brownies med hjemmelavet vanilleis og pistaciesauce
Mandelmarengskage med hindbærcreme

Pris fra 20 kuverter kr. 235,00
Pris fra 10 kuverter kr. 255,00